Zoeken naar vacature fotograaf fotografie

vacature fotograaf fotografie
 
 
Fotografie vacatures in Rotterdam Simply Hired.
Je hebt vanuit een opleiding of ervaring een gedegen achtergrond in fotografie; Kennis van 360 graden fotografie en het maken van woningvideos is een pre. De producten die wij aanbieden variëren van fotografie, 360 graden foto's, plattegronden, artist impressions en andere marketingactiviteiten.
Vacatures TOPR Hét reclamebureau voor de vastgoedbranche.
Als media supplier ben jij de ervaringsdeskundige op het gebied van filmen, fotograferen en inmeten van woningen en bedrijfspanden en beschik je over alle state-of-the-art apparatuur! Als freelance fotograaf ben jij de ervaringsdeskundige op het gebied van filmen, fotograferen en inmeten van woningen en bedrijfspanden en beschik je over alle state-of-the-art apparatuur!
Vacatures Studio Berkhout.
vacature fotograaf.
Jij kan met je licht hele studiosets om toveren afgeronde opleiding in de richting van fotografie Je hebt 5 jaar studio ervaring als fotograaf en bent in het bezit van een geweldig portfolio Ervaring met interieur/lifestyle IN OVERLEG. Meer over deze vacature.
grafisch ontwerper/fotograaf in Tilburg Werken bij CZ.
Helaas is deze vacature verlopen. Sluitingsdatum: 31-01-2018 deel. Voor de inhouse Studio van CZ zijn we opzoek naar een enthousiaste vormgever / fotograaf die uitvoering gaat geven aan de grafische huisstijl van CZ. Je bent verantwoordelijk voor de doorvertaling van de huisstijl en de ontwikkeling van creatieve concepten op basis van de merk, communicatie en marketingstrategie van de organisatie. Naast de activiteiten als vormgever ben je als fotograaf mede verantwoordelijk voor de invulling van de fotografie voor zowel de on als offline kanalen.
Vacatures fotograaf fotografie Trovit.
Vestigingsmanager Fotograaf in Arnhem MBO fulltime M/V. Ben jij een aanpakker met een passie voor fotografie? Dan zoeken wij jou als versterking voor ons team! Wat: Junior functie vestigingsmanager Locatie: Arnhem. 5 dagen geleden op bijbaan.nl. Vacature Fotograaf en Editor Content Creator balr.
Fotografen Fotografen-vacatures mei 2019 Indeed.nl.
Onze klanten vertrouwen op de kunde van onze professionele fotografen en maken van je. Gesponsord vacature opslaan. Allround fotograaf fulltime. Onze fotografen hebben jarenlange ervaring en technische knowhow op verschillende vakgebieden van fotografie en videografie. It all starts with a vision.
Fotograaf vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Ben je een fotografe en heb je ervaring met het werken met Bij HappyPics fotografeer je als fotograaf op verschillende locaties Als fotograaf bestaan je werkzaamheden uit een combinatie van fotograferen. 25 dagen geleden geplaatst 36 40 uur MBO Fotograaf in de logistiek.
Vacatures schoolfotograaf Kannegieter.
Wij zijn momenteel dringend op zoek naar een ondernemende fotograaf voor het maken van portret en groepsfotos op basisscholen, peuter speelzalen, middelbare scholen en kinderdagverblijven. Iemand die meedenkt en meewerkt aan de groei in ons bedrijf en woonachtig is in de regio Rotterdam met een gezonde passie voor kinderen. Het betreft een deeltijdbaan waarvan het aantal uren in overleg bespreekbaar is. Geen tot minimale ervaring. Je wordt opgeleid als Junior in de functie van schoolfotograaf met als doel zelfstandig kinderen te kunnen fotograferen. Wij zorgen voor alle apparatuur en benodigdheden en er is tevens een bedrijfsauto beschikbaar. Schoolvakanties vrij is bespreekbaar. Opleiding fotografie of ruime ervaring als beroepsfotograaf.
Werken bij Shoots More? Bekijk de vacatures.
Vraag maar aan onze tevreden gasten. Ik ben Amber en ik ben gestart als assistent fotograaf in Breda ben inmiddels vestigingsmanager in Eindhoven." Zo werken wij. Onze fotografen en andere samenwerkers werken zoveel mogelijk zelfstandig. Wij geven en hebben ruimte om te experimenteren en moedigen elkaar aan om nieuwe technieken te proberen.
Vacature Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie bij de Luchtmacht.
Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie. Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie. Heb jij de mbo-opleiding AV-productie fotograaf afgerond? En wil je je nu breed ontwikkelen als fotograaf? Als Onderofficier Fotografie bij de Koninklijke Luchtmacht maak je foto's' van de meest uiteenlopende onderwerpen. Hoe kan ik solliciteren?

Contacteer ons